Juho

Olen Juho Pulkka, keskustalainen vaikuttaja Iisalmesta. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri sekä terveystieteiden maisteri.

Vaikutamistyötä – saralla kuin saralla – tehdään yhdessä. Kipinän vaikuttamiseen sain Juhani Ahon yläasteelta, mistä tieni vei muun muassa Iisalmen Nuorisoneuvoston (INN) toimintaan. Olen ollut mukana aktiivisesti kuntapolitikasta Iisalmessa vuodesta 2008 alkaen ja korkeakoulupolitiikassa olin vahvasti mukana vuosina 2014-2019. Sooloillen ei hyvä tule, vaan keskustellen, välillä muita myötäillen ja välillä tiukasti omasta linjasta kiinnipitäen, tulevat parhaat päätökset ja lopputulemat. Peräänkuulutankin keskustelua aiheesta kuin aiheesta.

Opiskelujeni myötä olen uinut syvällä kestävän kehityksen ja suomalaisen ympäristöpolitiikan vesissä. Olempa kroolannut myös sote-uudistuksen altaassa jokusen metrin. Toinen pro gradu -tutkielmistani käsitteli suomalaista kaivospolitiikkaa ja toinen käsitteli sote-uudistusta. Vuodet kunta- ja opiskelijapolitiikassa ovat opettaneet minulle, kuinka asioita hoidetaan yhdessä.

Korkealentoisemmalla tasolla kestävä luontosuhde ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus ihmisten kesken ovat minulle erityisen arvokkaita. Nämä ovat myös keskustalaisen aatteen ytimessä. Liippaavatpa useat kirjoitukset edellisiä teemoja. Sivuiltani löydät tietoa minusta ja tietenkin kirjoituksiani.

Tervetuloa kylään!

opened-door-aperture